Rólam

Róth Ildikó vagyok. Szenvedélyem az utazás, és rajongok az autósportért.

Első utazásainkat anyagi okok miatt saját magam szerveztem meg, évente 3-4 napra tudtunk elutazni. Pár évvel ezelőtt az egyik barátnőm javaslatára egy számomra ismeretlen utazási oldalon foglaltam, ahol 100 %-os garanciát ajánlottak, szállásunkat a piaci ártól 30%-kal kedvezőbben foglaltuk le. Így tudtunk elmenni álmaink versenyére, Misanoba a Moto Gp-re.
Azóta évente több 3-4 alkalommal utazunk, barátainknak, ismerőseinknek is segítek a szállás lefoglalásában.

Egyre többször van lehetőségem nászutasoknak is segíteni. Volt olyan eset, hogy a szállást 50%-kal kedvezőbben sikerül lefoglalni más portálhoz képest. Boldoggá tesz, hogy hozzájárulhattam egy fiatal házaspár álom nászútjához, amit másképp nem tudtak volna megvalósítani.

elsődleges célom, hogy az ifjú házasoknak segítsek piaci ár alatt 30-40 vagy akár 50%-kal kedvezőbb áron foglalni.

Azóta elsődleges célom, hogy az ifjú házasoknak segítsek piaci ár alatt 30-40 vagy akár 50%-kal kedvezőbb áron foglalni.
Ráadásul az utazást nem csak az ifjú pár veheti meg, hanem akár nászajándékba is adható, és a pár saját maga választhatja ki 2 millió szálláshely ajánlata közül a helyszínt bárhol a világon, és 1 éven belül az időpontot is.

Érdekel egy ilyen utazás?

Ha épp nászutat tervezel vagy kíváncsi vagy, milyen lehetőségeid vannak, ha kedvezőbb áron szeretnél mesés helyekre utazni, írj nekem ezen az űrlapon!